Nevíte jak na mandeládu, kterou máte v plánu? Potom je tento recept právě pro vás. Navíc je vhodnou možností pro ty, kteří mají alergii na jablko. Stačí krátká tepelná úprava a alergie je fuč! Výborná snídaně z mandelády, která je vhodná pro chladné dny….

INGREDIENCE
na 1 porci

  • Porce mandelády (mandlová a slunečnicová semínka přes noc namočená) – cca 6 až10 čl
  • 1 jablko
  • 1/2 čl mleté skořice
  • hrstička namočených hrozinek (pouze od 4. fázi)

POSTUP

Odkrojte jablíčku „čepičku“ a odstraňte semínka a čepičku rozmixujte nahrubo s madeládou a skořicí na tzv. müsle.
Střed jablíčka vydlabejte a naplňte skořicovým mandlovo-jablkovým müsle.
Pečte v troubě při 180C° do zlatova (někomu stačí chvilka, někdo to rád propečenější).

TIP

Od 4. Fáze můžete přidat do směsi i namočené hrozinky, chuť je výjimečná!

Dobrou chuť s metabolic balance…

mandelada_pecene_jablko