Nevíte jak na mandeládu, kterou máte v plánu? Potom je tento recept právě pro vás. Navíc je vhodnou možností pro ty, kteří mají alergii na jablko. Stačí krátká tepelná úprava a alergie je fuč! Výborná snídaně z mandelády, která je vhodná pro chladné dny….
INGREDIENCE
na 1 porci
- Porce mandelády (mandlová a slunečnicová semínka přes noc namočená) – cca 6 až10 čl
- 1 jablko
- 1/2 čl mleté skořice
- hrstička namočených hrozinek (pouze od 4. fázi)
POSTUP
Odkrojte jablíčku „čepičku“ a odstraňte semínka a čepičku rozmixujte nahrubo s madeládou a skořicí na tzv. müsle.
Střed jablíčka vydlabejte a naplňte skořicovým mandlovo-jablkovým müsle.
Pečte v troubě při 180C° do zlatova (někomu stačí chvilka, někdo to rád propečenější).
TIP
Od 4. Fáze můžete přidat do směsi i namočené hrozinky, chuť je výjimečná!
Dobrou chuť s metabolic balance…