Skvělá rychlá snadná výborná chutná večeře v podobě salátu ze zelených fazolových lusků a ovčíhi sýru nemá chybu. Chuť mladých zelených fozolí se krásně snoubí s jemným ovčím sýrem a mňamkovou zálivku 🙂
Ingredience
- porce ovčího sýru (já volila přírodní, tvrdší, solený) = cca 80g
- porce zelených fazolových lusků = cca 135g
- na zálivku: sůl, jabl. nebo balzamikový ocet, olivový olej
- hrst bazalky na dochucení
Postup
Fazolky si přeedm připravte na páře, aby zůstaly tvrdší na skus (cca 5 minut). Poté nechte vychladnout.
Posolte, zakápněte octem a olejem, přikrojte sýr na kostičky a dobře vše promíchejte.
Já ještě přidala hrst čerstvé bazalky, prtože to krásně ovoněla 🙂