Skvělá rychlá snadná výborná chutná večeře v podobě salátu ze zelených fazolových lusků a ovčíhi sýru nemá chybu. Chuť mladých zelených fozolí se krásně snoubí s jemným ovčím sýrem a mňamkovou zálivku 🙂

Ingredience

  • porce ovčího sýru (já volila přírodní, tvrdší, solený) = cca 80g
  • porce zelených fazolových lusků = cca 135g
  • na zálivku: sůl, jabl. nebo balzamikový ocet, olivový olej
  • hrst bazalky na dochucení

Postup

Fazolky si přeedm připravte na páře, aby zůstaly tvrdší na skus (cca 5 minut). Poté nechte vychladnout.

Posolte, zakápněte octem a olejem, přikrojte sýr na kostičky a dobře vše promíchejte.

Já ještě přidala hrst čerstvé bazalky, prtože to krásně ovoněla 🙂

Jezte chytře, zhubněte a omládněte s metabolic balance 🙂

metabolic balance salát z obvčího sýru a zelených fazolek