Recept vhodný nejen pro hubnutí, ale i pro zdraví. Zelenina z grilu má mnoho podob, s ricottou navíc báječně zasytí.

Ingredience pro 4 porce:

V přísné fázi přizpůsobte gramáž dle vašeho osobního jídelního plánu.

  • 500g dýně
  • olivový olej
  • mořská sůl a čerstvě mletý pepř
  • 240 g nakládané červené řepy
  • 1 balení čerstvého listového špenátu
  • 250 g ricotty
  • 1 lžíce červeného vinného octa

Postup:
Plátky dýně potřete olivovým olejem, osolte, opepřete a grilujte 4–5 minut z každé strany. Smíchejte se zbývajícími přísadami. Podle chuti osolte mořskou solí a zakápněte olivovým olejem.
Dobrou chuť s metabolic balance !

Převzato z www.apetitonline.cz.

8242