Báječný zahřívací recept pro podzimní dny. Pokud máte rádi boršč a nestíháte ho připravit v tradiční masové variantě, připravte si jeho rychlou vegetariánskou variantu…
INGREDIENCE
Na 4 porce. V přísné fázi si gramáž jednotlivých porcí volte podle osobního jídelního plánu.
- 3 červené řepy o velikosti menších jablek, oloupané a pokrájené
- 1 mrkev
- 1 pórek, na kolečka
- 1 pastinák
- 1 cibule, nakrájená nadrobno
- 3 bobkové listy
- 5 kuliček nového koření
- Sůl
- citronová šťáva
K podávání
- riccota nebo čerstvý kozí sýr nebo zakysaná smetana
- hladkolistá petrželka, nasekaná
POSTUP
Do 1 litru vody dejte 3 červené řepy o velikosti menších jablek, oloupané a pokrájené, 1 mrkev a 1 pórek, na kolečka, 1 pastinák a 1 cibuli, nadrobno, 3 bobkové listy, 5 kuliček nového koření, sůl a citronovou šťávu. Vařte asi 25 minut doměkka. Vyjměte bobkový list, nové koření, jednu řepu a rozmixujte. Zdobte pokrájenou vařenou řepou, zakysanou smetanou a petrželkou.
Dobrou chuť s metabolic balance
Inspirováno Apetit online