VEGETARIAN, VEGAN, RAW

Vhodné až ve 4. udržovací fázi, jako chutný dip k zelenině… Zdravá a velice chutná raw verze tatarské omáčky… Určitě stojí za vyzkoušení…

 

INGREDIENCE

  • 1 šálek kešu ořechů namočených přes noc (min. 2 hod)
  • 1/2 šálku vody
  • 2 PL citrónové šťávy
  • 1 PL jablečného octa
  • 4 jarné cibuľky
  • 1/2 čl mořské nebo himalájské soli
  • 1 stroužek česnekuu
  • 2 čl medu nebo agáve sirupu

POSTUP
Namočené kešu ořechy propláchněte čistou vodou a sceďte, dejte do mixéru. Přidejte vodu a do hladka rozmixujte. Přidejte ostatní suroviny a znovu mixujte. Podávat můžete jako dresing k zelenině či žitnému chlebu.

POZOR! Nepodávejte k jinému druhu bílkovin, protože kešu ořechy již jsou samy koncentrovanou bílkovinou.

Recept převzat z webu www.rawlife.cz. Za inspiraci a možnost sdílení děkujeme.

tatarka