RAW, VEGAN, VEGETARIAN

Tato zdravá varianta majonézy je neskutečně chutná…

INGREDINCE

  • 0,5 šálku oříšků kešu namočených min. na 2 hodiny
  • 1/4 šálku vody (možno i více)
  • šťáva z poloviny citronu (nebo le chuti)
  • 0,5 člž cibulového granulátu nebo cibule dle chuti (chcete-li mít majonézu jemnou, přidávejte cibuli postupně)
  • himalájská či mořská sůl dle chuti

POSTUP:
Všechny suroviny dejte do mixéru a mixujte do hladka. Můžete přidat více vody podle toho, jak hustou majonézu chcete. Takhle jednoduché to je!

TIP
Cibulový granulát koupíte v prodejnách s kořením – pro přípravu živých pokrmů je to užitečná věc.

DSC_1341 (4) – kopie

Zdroj: www.therawtarian.com