VEGETARIAN
Tento zimní, metabolicky vstřícný salát, je opravdu neuvěřitelně chutný a navíc Vás nečekaně dobře rozehřeje…
INGREDIENCE
Porce tofu
- Citronová tráva (není nutná)
- Zázvor nastrouhaný najemno
- Chilli paprička bez jádřince a nakrájená
- Česnek nakrájený na tenká kolečka
- Sůl
- Thajské kari nebo jiné thajské či čínské koření
Porce zeleniny:
- Avokádo (pevnější) – nakrájet na proužky
- Řapíkatý celer – nakrájet, ponechat trochu zelené natě
- Paprika nakrájet na kostičky
- Porce manga nakrájet (není nutné)
- Sušená rajčátka
- Cherry rajčátka
- čerstvé lístky koriandru před podáváním
- sůl
- olej
- bio jabl. ocet
POSTUP
Na pánvi opečte na tenká kolečka nakrájený česnek, najemno nakrájený zázvor, citronovou trávu, chilli papričku.
Přidejte porci tofu nakrájeného na kousky a společně opečte.
Vše promíchejte a společně opražte na pánvi, ochuťte kořením, pepřem, solí apod.
Kostička tofu zůstane jako bílkovina na začátek…
Zeleninu nakrájejte na tenké proužky, osolte, přidejte 1 čl bio jabl. octa + 1 pl za studena lisovaného oleje.
Zeleninu s tofu promíchejte se zálivkou a posypte před podáváním čerstvými lístky koriandru
Přejeme vám dobrou chuť s metabolic balance