Už jste někdy zkoušeli metabolické RAW čivapčiči? Vyvážená chuť i nutriční hodnoty, to je tento speciální recept!

INGREDIENCE

Na čivapčiči:

  • 1 zralé avokádo
  • 200g přes noc namočené, pomleté slunečnice
  • ½ cibule
  • Himalájská sůl, pepř, česnek
  • Lněné semínko pomleté nahrubo

Na salát:

  • zelený salátek
  • okurka
  • kousek rajčátka
  • trochu zelené cibulky
  • bazalka
  • himalájská sůl, olivový olej, jablečný ocet nebo limetková či citronová šťáva

POSTUP

Avokádo rozmačkejte vidličkou nebo rozmixujte.
Přidejte 200g namleté nebo rozmixované přes noc namočené slunečnice, ½ cibule nakrájené na malé kostky.
Dochuťte kořením a česnekem.
Uplácejte „hovínka“ a obalte ve lněném semínku.
Vychází zhruba na 12 porcí.
Podávejte se zeleninovým salátem dle chuti.

Dobrou chuť s metabolic balance !

raw_civapcici