Už jste někdy zkoušeli metabolické RAW čivapčiči? Vyvážená chuť i nutriční hodnoty, to je tento speciální recept!
INGREDIENCE
Na čivapčiči:
- 1 zralé avokádo
- 200g přes noc namočené, pomleté slunečnice
- ½ cibule
- Himalájská sůl, pepř, česnek
- Lněné semínko pomleté nahrubo
Na salát:
- zelený salátek
- okurka
- kousek rajčátka
- trochu zelené cibulky
- bazalka
- himalájská sůl, olivový olej, jablečný ocet nebo limetková či citronová šťáva
POSTUP
Avokádo rozmačkejte vidličkou nebo rozmixujte.
Přidejte 200g namleté nebo rozmixované přes noc namočené slunečnice, ½ cibule nakrájené na malé kostky.
Dochuťte kořením a česnekem.
Uplácejte „hovínka“ a obalte ve lněném semínku.
Vychází zhruba na 12 porcí.
Podávejte se zeleninovým salátem dle chuti.
Dobrou chuť s metabolic balance !