Ingredience
1 porce (pro více porcí znásobte množství)
- 1 porce zeleniny (červená řepa, avokádo)
- 1 porce kozího nebo jiného žervé
- 1 PL olej
- 1 PL jabl. ocet
- pár kapek agáve sirupu
- himalájská nebo mořská sůl podle chuti
Postup
Řepu si připravte 1 den předem. Dobře prošlehejte marinádu z oleje, jabl. octa, soli a agáve sirupu. Řepu nakrájejte na tenké plátky a zalijte marinádou (agáve sirup vynechejte, jste-li v přísné fázi!).
Další den přidejte na plátky nakrájené avokádo, poklaďte žervé, můžete ozdobit bazalkou, pokapte marinádou z červené řepy a užijte si úžasné chuťové i barevné kombinace.
Servírujte s celozrnným 100% žitným chlebem.
Tip
Místo kozího žervé můžete použít jakýkoli sýr (ovčí/ kozí, cottage, mozzarellu a pod.)
Dobrou chuť s metabolic balance