Tuto metabolicky vstřícnou snídani můžete připravit z jogurtu ovčího, kozího, sojového i kravského. Je skvělou a zdravou alternativou nejen pro vás, ale i vaše dítka, které mají rády vůni skořice s jablky. Jednoduché, rychlé, chutné… Rovněž vynikající dezert!
Budete potřebovat
- porce jogurtu ovčího, kozího, sojového nebo kravského (v bio kvalitě), cca 200g
- porce na drobno nakrájeného, středně velkého jablíčka
- 1 čl skořice
Postup
Jablíčko nakrájené na kousky chvíli poduste zasypané skořicí a podlité troškou vody, do „zavadnutí“ (cca 3 – 4 min.). Jeho chuť se krásně prolně se skořicí.
Naaranžujte do průhledné skleničky střídavě vrstvy jablíček a jogurtu.
Nakonec ozdobte zredukovanou šťávou z jablka.
Dobrou chuť s metabolic balance!