Ingredience:
Porce semínkové směsi (slunečnice/ dýně) nebo porce mandelády (mandle/ slunečnice) podle MB, jablko (nebo jiný druh vhodného ovoce podle os. plánu MB), podle chuti koření skořice (badyán, bio vanilkový prášek).
Gramáž porce dle individuálního plánu
Postup:
- zrníčkovou směs namočte přes noc do vody, druhý den vodu slijte – dejte do mixéru
- oprané jablko nakrájejte (můžete i oloupat, müsli je potom jemnější) – přidejte do mixéru
- ochuťte skořicí (můžete použít i bio vanilkový prášek nebo ´mletý badyán)
- celou směs dobře nasekejte nebo rozmixujte v mixéru na hrubo, získáte tak skvělé „metabolické müsli“
- ozdobte mandlí nebo slunečnicí a plátkem jablíčka
Užijte si skvělou, zdravou a velice chutnou snídani ❤
TIP:
ve 4.fázi, tzv. udržovací, můžete použít i jiné ořechy v bio kvalitě, např. ideální jsou kešu, makadamové, lískové, vlašské i piniové…