Jednoduché, rychlé, výživné a velice chutné jídlo vhodné k obědu i k večeři. Studené lze vzít sebou v krabičce do práce.
Doba přípravy 15 min.
INGREDIENCE
- Porce krůtího masa
- porce pórku
- olivový olej
- sezamový arašídový olej
- 1 čl kurkuma, 1 čl madras nebo kari koření, sůl dle chuti
- tamari bio omáčka
POSTUP
Maso nakrájené na kousky naložte přes noc do směsi z ořechového a olivového oleje, 1 čl kurkumy, 1 čl madras koření, 1 čl soli, 1 PL tamari omáčky (vše dobře promíchejte na marinádu).
Poté maso osmahněte na dobře rozpálené pánvi.
Nakonec přisypte očištěný pórek, rozkrojený podélně na půl a nakrájený na 1cm plátky. Rychle a krátce orestujte, aby pórek nezavadl a neztratil barvu, aby zůstal svěží a křupavý.
Podávejte ideálně jen tak či s žitným chlebem nebo s indiánskou černou rýží (indiánskou rýži je možné občas zařadit pouze od 4. udržovací fáze!)
Dobrou chuť chuť s metabolic balance ♥