Tuto metabolicky vstřícnou snídani můžete připravit z jogurtu ovčího, kozího, sojového i kravského. Je skvělou a zdravou alternativou nejen pro vás, ale i vaše dítka, které mají rády vůni skořice s jablky. Jednoduché, rychlé, chutné… Rovněž vynikající dezert!

Budete potřebovat

  • porce jogurtu ovčího, kozího, sojového nebo kravského (v bio kvalitě), cca 200g
  • porce na drobno nakrájeného, středně velkého jablíčka
  • 1 čl skořice

Postup

Jablíčko nakrájené na kousky chvíli poduste zasypané skořicí a podlité troškou vody, do „zavadnutí“ (cca 3 – 4 min.). Jeho chuť se krásně prolně se skořicí.

Naaranžujte do průhledné skleničky střídavě vrstvy jablíček a jogurtu.

Nakonec ozdobte zredukovanou šťávou z jablka.

Dobrou chuť s metabolic balance!

DSC_1351 – web (2)